Groot drama voor Anthony Kumpen en echtgenote Griet Vanhees: "Hopelijk worden die smeerlappen snel gepakt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Groot drama voor Anthony Kumpen en echtgenote Griet Vanhees: "Hopelijk worden die smeerlappen snel gepakt"

Groot drama voor Anthony Kumpen en echtgenote Griet Vanhees: "Hopelijk worden die smeerlappen snel gepakt"

Halloween is dit jaar niet zo prettig afgelopen voor Anthony Kumpen. De bekende autocoureur kreeg dinsdagavond namelijk inbrekers over de vloer. Daar laat hij nu beelden van zien op Instagram.

De bewakingscamera van Anthony Kumpen en zijn vrouw Griet Vanhees kon vastleggen hoe meerdere inbrekers met zaklampen in hun woning rondlopen. Het zou gaan om drie dieven, die dinsdagavond na 21 uur toesloegen.

“Deze fuckers die mijn huis zijn binnengedrongen, jullie zullen boeten”, schrijft Kumpen bij enkele wazige beelden van de inbrekers. De autocoureur is woedend: “Niet op de ‘ik volg de regels’-manier... Kom maar eens terug als ik thuis ben, dan hebben we je.” Of er effectief iets gestolen is of of er enige schade is, is nog niet duidelijk.

Steenrijk

Eerder deze maand gaven Anthony en Griet een interview aan verschillende kranten naar aanleiding van de VTM GO-serie ‘Anthony Kumpen: The long road home’ op ‘VTM GO’. Daarin spraken ze openlijk over hun glamoureuze leventje met ‘Porsches op de oprijlaan en vastgoed in Miami’, herinnert Het Laatste Nieuws zich. Of dat de inbrekers geïnspireerd heeft of niet, Anthony’s volgers vinden het in ieder geval “schandalig”. “Hopelijk worden die smeerlappen snel gepakt” en “Gelukkig zijn jij en Griet ongedeerd”, schrijven ze nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws