Gert Verhulst grijpt in en gooit zijn leven om: "Ik wil graag mijn kleinkinderen zien opgroeien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst grijpt in en gooit zijn leven om: "Ik wil graag mijn kleinkinderen zien opgroeien"

Gert Verhulst grijpt in en gooit zijn leven om: "Ik wil graag mijn kleinkinderen zien opgroeien"

Vanavond keert Gert Verhulst terug met ‘De Tafel van Gert’ op Play4. Niet alleen de talkshow werd in een nieuw jasje gestoken - de show heette eerst ‘De Tafel van Vier’ -, ook de presentator is een heel nieuwe man geworden.

Ter voorbereiding voor de opnameweken van ‘De Tafel van Gert’ besloot Gert Verhulst alcohol zo goed als uit zijn leven te bannen. Iets wat hij steeds vaker doet. “Afzweren doe ik het niet, maar ik drink wel minder. In het dagelijkse leven trouwens ook”, vertelt de presentator in Het Laatste Nieuws. “Ik ben eens een maand gestopt en het resultaat was ontnuchterend. Vanaf week drie werd ik energieker, maar ook positiever.”

Door alcohol kreeg Gert namelijk vaker te kampen met donkere gedachten. “Dat neemt geen dramatische proporties aan, hé. Het heeft niets met zelfmoord of zo te maken. Maar ik denk dan vaker aan de dood”, onthult de Play4-presentator. “Ik ben ondertussen 55, dat wil zeggen dat ik allicht over de helft zit en daar word ik niet vrolijk van, want ik leef graag. Ik wil nog veel dingen meemaken en mijn kleinkinderen zien”, besluit hij.

Steeds meer mensen vallen weg

Hoe Gert daarmee omgaat? “Je verdrijft dat hé.... Het is begonnen rond mijn dertigste, maar ik merk dat het toeneemt naarmate ik ouder word. Je ziet meer en meer mensen wegvallen, ook mensen die jonger zijn”, zegt hij zichtbaar geëmotioneerd. “De dood is een heel democratisch systeem. Het maakt niet uit of je arm of rijk bent, het staat iedereen te wachten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws