Florence uit 'Blind Getrouwd' verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Het doet zoveel pijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Florence uit 'Blind Getrouwd' verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Het doet zoveel pijn"

Florence uit 'Blind Getrouwd' verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Het doet zoveel pijn"

Sinds hun huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ vorig jaar leven Florence Vandoorne en Jiri Punt op een roze wolk. Maar helaas moet dat gevoel nu plaatsmaken voor groot verdriet. Op Instagram maakt het koppel droevig nieuws bekend.

Na veertien jaar moest Florence afgelopen weekend helaas afscheid nemen van haar kat Toulouse. “23/07/09 - 19/10/23. Als leven lijden wordt, is loslaten liefde”, schrijft de ‘Blind Getrouwd’-kandidate op Instagram bij enkele prachtige foto’s van haar trouwe vriend. “Nadat Toulouse enkele dagen oncomfortabel leek, bleek een grote tumor haar lichaampje bijna volledig over genomen te hebben. Gezien haar leeftijd en de uitgebreide aantasting was genezen niet meer mogelijk”, laat ze weten.

“Op zo’n moment zet je jouw eigen gevoel opzij, want comfort primeert”, besluit Florence. Toulouse is in haar armen ingeslapen. “En hoewel ik als zorgverlener altijd dacht iets beter gewapend te zijn tegen een verlies, blijkt niets minder waar. Het doet pijn”, geeft ze eerlijk toe.

Mooie herinneringen

“Tuurlijk is het “maar” een huisdier en is dit verlies allesbehalve vergelijkbaar met dat van een dierbaar familielid of naaste, maar voor nu laat ik het verdriet nog even toe en proberen we de leegte te vullen met de mooie en liefdevolle herinneringen van de afgelopen 14 jaar”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-kandidate. “Toulouse, loetie, I love you”. “Veel sterkte” en “Dikke steunknuffel”, steken Florences volgers haar een hart onder de riem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws