Finaliste Amy Courtens blikt terug op deelname aan 'K2 zoekt K3' én onthult hoe ze echt over Julia Boschman denkt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Finaliste Amy Courtens blikt terug op deelname aan 'K2 zoekt K3' én onthult hoe ze echt over Julia Boschman denkt

Finaliste Amy Courtens blikt terug op deelname aan 'K2 zoekt K3' én onthult hoe ze echt over Julia Boschman denkt

Bijna twee jaar geleden werd Julia Boschman in ‘K2 zoekt K3’ uitgeroepen tot het nieuwe K3’tje. Amy Courtens greep net naast de overwinning en werd tweede in de wedstrijd. Maar hoe blikt de blondine nu terug op deze ervaring en hoe denkt ze echt over Klaasje Meijers opvolgster?

In TV-Familie vertelt Amy Courtens openhartig over de serieuze impact die ‘K2 zoekt K3’ twee jaar geleden op haar leven had. “Het was een wedstrijd met serieuze competitie en op den duur werd het me wat veel, dus was ik opgelucht toen het afgelopen was”, vertelt de blondine. “We verbleven constant op hotel of in de tv-studio en ik miste mijn vrienden en familie heel erg.” Dan nog eens als tweede eindigen, terwijl ze voor velen de gedoodverfde winnares was, heeft er bovendien ook stevig ingehakt.

Amy heeft naar eigen zeggen wel wat tijd nodig gehad om alles te verwerken. “Absoluut. Het was even de balans weer zoeken, al kwam er heel veel op me af. Ik had daar allemaal niet over nagedacht. Ik zou wel zien, weet je”, vervolgt ze. Maar ze koestert allesbehalve wrok tegenover Julia, die uiteindelijk wel de fakkel van Klaasje Meijer mocht overnemen. “Oh, ze doet het ongelofelijk goed”, zegt de blondine met de hand op het hart. “Zij ademt K3! Ja, 't was een heel terechte keuze.”

Misverstand

Op het einde van de dag blikt Amy wel tevreden terug op haar deelname. “Ik ben blij dat ik het heb mogen meemaken. Mijn leven is sindsdien echt veranderd. Neem nu mijn rol in ‘Hairspray’, die zou ik wellicht niet gehad hebben zonder mijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’”, beseft Amy. Ook het misverstand dat ze geërgerd zou zijn toen Studio 100 ‘K2 zoekt K3’-kandidate Diede vroeg om de zwangere Hanne tijdelijk te vervangen, wil ze nu de wereld uithelpen.

“Sommige mensen hebben mijn humor toen niet begrepen. Oké, ze hadden me daarvoor mogen bellen, tuurlijk. Maar wellicht was het agendagewijs toch niet mogelijk geweest om Hanne te vervangen”, legt Amy uit. “Nee, serieus: Diede was een perfecte keuze van Studio 100.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws