Fantastisch nieuws voor fans van Metejoor: populaire zanger komt met verrassing van formaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Fantastisch nieuws voor fans van Metejoor: populaire zanger komt met verrassing van formaat

Fantastisch nieuws voor fans van Metejoor: populaire zanger komt met verrassing van formaat

Afgelopen vrijdag en zaterdag stond Metejoor maar liefst twee keer voor een uitverkocht Sportpaleis, voor de 32-jarige zanger een jeugddroom die uitkwam. Maar niet getreurd als je het concert niet kon bijwonen, want Metejoor heeft groot nieuws voor z’n fans!

Amper twee jaar na zijn grote doorbraak met ‘Eén op een miljoen’ vulde Metejoor afgelopen weekend twee Sportpaleizen met zijn eigen show. “Dat zijn, euh... We maken de rekensom: twee keer 17.500 tickets, oftewel 35.000 toeschouwers aan de zijlijn. Hopelijk geef ik nu niet meer over”, lachte de zanger vorige week in Het Laatste Nieuws. “Nee serieus, we staan hier met een team van honderd mensen. Ik heb er veel vertrouwen in.”

En dat vertrouwen heeft geloond. Hoewel hij een sobere show had beloofd, zorgde Metejoor bij zijn opkomst al meteen voor kippenvel. Tijdens het openingsnummer ‘Kom dichterbij’ steeg de zanger op van onder het podium, wat meteen voor een emotioneel moment zorgde. De ontroering stond in z’n ogen af te lezen. En natuurlijk nodigde Meteoor - die bekend staat om zijn duetten - heel wat gasten zoals Snelle (van ‘Kijk ons nou’) of Hannah Mae (van ‘Wat wil je van mij’) uit op het podium.

Nieuwe show

Het was een show om u tegen te zeggen, zijn grootste tot nu toe. Dat smaakt duidelijk naar meer. Meteen kondigde Metejoor aan dat er al een nieuw Sportpaleisconcert aankomt. “Niet in 2024, we slaan een jaartje over, maar in 2025 staan we hier opnieuw”, klonk het bij de geliefde zanger in ‘VTM NIEUWS’. De show vindt plaats op 1 november 2025. Tickets zijn vanaf nu te koop. Snel zijn is dus de boodschap! In het voorjaar van 2024 zet de zanger wel gewoon z'n theatertour verder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws