'Familie'-actrice Sandrine André kondigt plots prachtig nieuws aan: "Zo blij voor jullie!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-actrice Sandrine André kondigt plots prachtig nieuws aan: "Zo blij voor jullie!"

'Familie'-actrice Sandrine André kondigt plots prachtig nieuws aan: "Zo blij voor jullie!"

Sandrine André geeft inmiddels al meer dan tien jaar gestalte aan Veronique Van den Bossche in 'Familie'. Maar de 50-jarige actrice doet ook nog heel wat theaterwerk. En daarover heeft ze nu groot nieuws te melden op Instagram.

Sandrine André zal namelijk te zien zijn in de gloednieuwe 'GASTON & LEO - de hommage musical'. "Vanaf 19 januari 2024 sta ik weer op de planken. Zowel in Antwerpen als in Gent", schrijft Sandrine André op Instagram bij enkele beelden van de nieuwe voorstelling.

"Ik mag de rol gaan spelen van Jenny in 'GASTON & LEO - de hommage musical'", aldus de actrice. En dat is ook een blij weerzien met haar voormalige tv-broer. Zo doet ook Gunther Levi, die vorig jaar uit 'Familie' verdween, mee aan de musical.

Martine Jonckheere

Onder meer hun tv-moeder Martine Jonckheere reageert alvast razend enthousiast op het nieuws. "Ben blij voor jullie! Tv-dochter en -zoon op hetzelfde podium! Dat wordt de max! Succes", schrijft zij onder de Instagrampost. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws