'Familie'-actrice Jools Jatta Janssens onherkenbaar met nieuwe look: "Heel anders, maar staat je prachtig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-actrice Jools Jatta Janssens onherkenbaar met nieuwe look: "Heel anders, maar staat je prachtig"

'Familie'-actrice Jools Jatta Janssens onherkenbaar met nieuwe look: "Heel anders, maar staat je prachtig"

Anderhalf jaar geleden maakte krullenbol Jools Jatta Janssens haar intrede in ‘Familie’ als krullenbol Jamila. Al is van die krullen nu nog maar weinig te zien. Op sociale media laat de actrice haar gloednieuwe look zien.

In maart 2022 maakten we kennis met Jamila in ‘Familie’, gespeeld door Jools Jatta Janssens. Maar het lijkt erop dat de actrice zich na anderhalf jaar een nieuwe look liet aanmeten. Na een bezoekje aan de kapper ziet Jools er onherkenbaar uit.

Vaarwel krullen, hallo lange lokken. Maar deze verrassende metamorfose valt duidelijk in de smaak. “Jij bent zo mooi”, “Prachtige verschijning”, “The hoftest”, “Heel anders, maar ook heel mooi”, “Heel knap met je haar zo” en “Staat je beeldig, dat lange haar”, willen Jools’ volgers meteen kwijt. “Precies Meghan Markle”, klinkt het zelfs in de comments.

Maar een gloednieuw kapsel… We weten allemaal wat dat in soapland betekent. Is Jools’ nieuwe look een voorbode van een onverwachte exit uit ‘Familie’? Of zal de actrice er binnenkort gewoon anders uitzien op het scherm? Dat valt voorlopig nog af te wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws