'Familie'-acteur Jef De Smedt raakt er niet van verlost: "Serieus trauma aan overgehouden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Jef De Smedt raakt er niet van verlost: "Serieus trauma aan overgehouden"

'Familie'-acteur Jef De Smedt raakt er niet van verlost: "Serieus trauma aan overgehouden"

In ‘Familie’ heeft Jan Van den Bossche al het een en ander meegemaakt, maar ook in het echte leven heeft acteur Jef De Smedt al voor hete vuren gestaan. Eén vreselijke gebeurtenis zal hij van zijn leven niet meer vergeten.

De gezondheid van Jef De Smedt is op zijn 67ste tip top in orde. Al heeft de ‘Familie’-acteur in het verleden al vaak afgezien. “Ik ben in mijn leven al vaak geopereerd geweest, ontelbare keren zelfs”, onthult hij in TV-Familie. “Nochtans heb ik een onnoemelijke schrik om de operatiezaal te worden binnengereden als ik nog wakker ben.”

Als kleine Jef liep hij namelijk eens een dubbele breuk aan zijn elleboog op. “Ik ben toen nog verdoofd met chloroform. Er werd een kap rond mijn hoofd gezet totdat ik niet meer kon ademen…”, herinnert de acteur zich. Bovendien stond zijn ziekenbed te vroeg aan de operatiezaal. “Er moest eerst iemand anders geopereerd worden. Omdat die deuren constant open en dicht gingen, heb ik de operatie van mijn voorganger gezien.”

Niet de bedoeling

“Daar heb ik dus een trauma aan overgehouden”, beseft Jef. Daarom vraagt de acteur altijd op voorhand al op medicatie te krijgen voor hij naar de operatiekamer wordt gebracht. “Om halvelings in slaap te liggen. Maar da's eigenlijk niet de bedoeling. Om de rug van de verpleegsters te sparen, moet je zelf meehelpen om in het operatiekwartier op dat bed te gaan liggen”, haalt hij zijn schouders op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws