Ex-verloofde van Metejoor laat van zich horen: "Zo reageert Britt op de schuldbekentenis op zijn nieuwe plaat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-verloofde van Metejoor laat van zich horen: "Zo reageert Britt op de schuldbekentenis op zijn nieuwe plaat"

Ex-verloofde van Metejoor laat van zich horen: "Zo reageert Britt op de schuldbekentenis op zijn nieuwe plaat"

Eerder dit jaar gingen Metejoor en zijn verloofde Britt na meer dan vier jaar uit elkaar. Het einde van hun relatie viel hem behoorlijk zwaar. Als een soort ‘mea culpa’ kaartte de zanger de breuk daarom aan in het nummer ‘Eigen schuld’ op zijn nieuwe plaat ‘Joris’. Maar wat vond zijn ex daarvan?

In april zag Metejoor, ofwel Joris Van Rossem, zijn relatie met Britt na vier jaar stranden. Vorige week kwam de zanger met ‘Eigen schuld’, een lied met een veelzeggende boodschap. “Sorry Joris, eigen schuld”, zingt hij herhaaldelijk op zijn nieuwe plaat.

“Heb je alles geprobeerd of had je ‘t haar alleen beloofd? Zie je nu pas wat je mist, nu zij er niet meer in gelooft? Je moet er mee leven, je kan haar wel smeken, maar zij heeft genoeg van je flauwekul. Oh, jij hebt al die tijd haar hart maar voor de helft gevuld. Sorry Joris, eigen schuld”, klinkt het in een van Metejoors breekbaarste songs tot nu toe. Het nummer lijkt bovendien ook de roddels over de zangers vermeende affaire met Julia Boschman van K3 aan te kaarten.

Britts reactie

“Ik ben vooral blij dat de song er is en ik kan zeggen dat ik hem vanuit mijn eigen gevoel heb geschreven”, klinkt het bij de zanger in Het Laatste Nieuws. Maar maakt dit het niet extra pijnlijk voor zijn ex Britt, de vrouw voor wie hij ‘Eigen schuld’ zingt? “Ze heeft het gehoord, ja. En ze vond het schoon”, weet Metejoor te vertellen. “Hopelijk wordt ze er niet te veel op aangesproken”, bedenkt hij zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws