Ex-'Familie'-actrice Erika Van Tielen in de wolken met dit schitterende nieuws: "Blij meisje!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-'Familie'-actrice Erika Van Tielen in de wolken met dit schitterende nieuws: "Blij meisje!"

Ex-'Familie'-actrice Erika Van Tielen in de wolken met dit schitterende nieuws: "Blij meisje!"

Erika Van Tielen heeft haar tanden gezet in een gloednieuwe uitdaging en dat heeft meteen zijn vruchten afgeworpen! De voormalige ‘Familie’-actrice heeft tijdens de halve marathon in Antwerpen een prestatie neergezet om u tegen te zeggen.

Twee jaar geleden verdween Erika Van Tielen na vijf seizoenen uit ‘Familie’. “De rol van Amélie vier jaar lang mogen spelen is een avontuur waar ik erg dankbaar voor ben. De sterke verhaallijnen volgden elkaar op en daar kan je als actrice alleen maar blij mee zijn”, zei de voormalige soapactrice toen in Het Laatste Nieuws. “Wie weet ze Amélie in een verre toekomst nog wel eens terug, maar nu is het tijd voor nieuwe projecten.”

Naast nieuwe projecten heeft ze intussen ook meer tijd vrijgemaakt om aan het sporten te slaan. Zo nam Erika vorige week nog deel aan de halve marathon in Antwerpen, waar ze een wel heel indrukwekkende prestatie heeft neergezet. De actrice liep de 21,1 km in 1u37, goed voor een zesde plaats in haar categorie en de 48ste overall. Een mooie tijd, als je het ons vraagt. “Blij meisje, dus. Ook wel een moe meisje”, denkt ook Erika erover op Instagram.

Op naar de volgende uitdaging

Meer nog, het voormalige ‘Familie’-gezicht is niet van plan om nu stil te zitten. “Na een weekje easy peasy toch weer stillekes aan goesting in een nieuw doel”, laat Erika weten op Instagram. “Een nieuwe marathon zit ergens in mijn achterhoofd, maar misschien eerst nóg een tikje sneller op de halve, de 10 of iets daartussen”, klinkt het strijdvaardig. “Maar ik heb mijn kine beloofd dat we deze winter ook keihard gaan inzetten op explosiviteit en kracht.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws