Evy Gruyaert neemt plots opvallend besluit over huwelijk met Frederik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evy Gruyaert neemt plots opvallend besluit over huwelijk met Frederik

Evy Gruyaert neemt plots opvallend besluit over huwelijk met Frederik

Evy Gruyaert is intussen al meer dan een jaar verloofd met haar vriend Frederik, en toch blijft het nog verrassend stil rond haar nakende huwelijk. De bruiloft zal dan ook nog niet voor meteen zijn.

Evy Gruyaert gaat al ruim een jaar als verloofde vrouw door het leven. Maar de voorbereidingen van haar sprookjeshuwelijk schieten maar niet op. “We zijn bezig met de trouwringen, maar voor de rest ligt er nog niets vast”, vertelt de ‘Stukken Van Mensen’-presentatrice in Story. “Veel mensen vragen er wel naar, maar daar trek ik me niets van aan.”

“Uiteindelijk is het iets tussen Frederik en mij, alles op zijn tijd”, besluit Evy. Op professioneel vlak hebben ze de laatste tijd dan ook allebei hun handen vol. “Er is nu de verloving, de uitwerking is voor later”, klinkt het klaar en duidelijk.

Klein en rustig

Maar jaren verloofd blijven, is evenmin het plan. “Nee, ik wil niet in een rolstoel naar het altaar geduwd worden”, lacht de presentatrice. “We zullen wel eens landen, alleen weten we nog niet wanneer.” Eén ding hebben ze echter wel al beslist. “We staan allebei niet te springen voor een gigantisch trouwfeest met heel veel aanwezigen, we gaan het klein en rustig houden”, aldus Evy. “Dat vinden de kinderen ook prima. Zij kijken ook enorm uit naar onze trouw.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws