Erik Van Looy wil stunten met deze verrassende kandidaat in 'De Slimste Mens ter Wereld': "Er komt beweging in" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy wil stunten met deze verrassende kandidaat in 'De Slimste Mens ter Wereld': "Er komt beweging in"

Erik Van Looy wil stunten met deze verrassende kandidaat in 'De Slimste Mens ter Wereld': "Er komt beweging in"

Het seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' zit er alweer op. Guga Baul werd de verdiende winnaar, maar het vizier van presentator Erik Van Looy staat intussen al op het volgende seizoen.

Van Looy doet het nu al twintig jaar, maar is 'De Slimste Mens' nog lang niet beu. Hij is al volop bezig met het zoeken naar nieuwe kandidaten. Er staat naast Metejoor en Pommelien Thijs nog een erg verrassende naam op zijn verlanglijst. Eentje waar hij bovendien wel hoop op heeft dat het goed kan komen.

Erik denkt aan Ellen Callebout, de vrouw van Gert Verhulst. “Tot nu toe wilde ze zelfs nooit naar de eerste cafétesten komen. Maar ik merk dat ze stilaan uit haar comfortzone begint te stappen", zegt Erik in Het Nieuwsblad.

"Ze is te zien in de kerstaflevering van Bake-off Vlaanderen, ze heeft zelfs een paar regeltjes gezongen in die kerstsingle...dus wie weet? Om die bende ongeregeld bij elkaar te houden, moet je toch al bovengemiddeld slim zijn?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws