Erik Van Looy erg openhartig over reden van zijn scheiding met zijn vrouw: "Ik heb er zo'n spijt van" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy erg openhartig over reden van zijn scheiding met zijn vrouw: "Ik heb er zo'n spijt van"

Erik Van Looy erg openhartig over reden van zijn scheiding met zijn vrouw: "Ik heb er zo'n spijt van"

Erik Van Looy zegt nog steeds goed overeen te komen met zijn ex-vrouw. Toch was een scheiding onvermijdelijk geworden en daar heeft hij naar eigen zeggen alle schuld aan.

"Ik vind het in interviews niet altijd gemakkelijk om te praten over haar, ik wil niks zeggen dat ze niet fijn vindt. Ik bracht haar vanochtend met de auto naar haar werk en toen heb ik het haar gewoon gevraagd. 'Ik heb straks een interview', zei ik, 'mag ik iets vertellen over je?' Het was oké, zei ze", zegt Erik in Het Laatste Nieuws.

"Ik ben 21 jaar getrouwd geweest met mijn ex, maar ik heb fouten gemaakt, ik heb haar teleurgesteld en ik heb daar spijt van. Ik dacht dat het gras groener was aan de andere kant, maar dat was niet zo. De scheiding was dus onvermijdelijk, mijn vrouw had er op zeker ogenblik genoeg van en ze had gelijk, ik had er waarschijnlijk zelf om gevraagd."

"Dan was het misschien anders gelopen"

"Daar kwam nog bij: ik had de brandende ambitie om door te breken in Amerika", klinkt het bij Erik. "Daardoor zat ik zes maanden per jaar in Los Angeles en draai of keer het hoe je wil, zoiets is niet goed voor een relatie."

"Was ze toen meegegaan, het was misschien anders gelopen, maar ze ging niet mee en dat is goed, want het leven is hier leuker dan in Amerika. In elk geval: voor ik het goed en wel wist, was er een soort van vervreemding. Al was het maar door de verschillende tijdzones, waardoor er niet altijd ruimte was om te bellen. Als zij wakker was, sliep ik, en andersom.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws