Erik Van Looy doet erg droevige onthulling: "Elke dag opnieuw" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy doet erg droevige onthulling: "Elke dag opnieuw"

Erik Van Looy doet erg droevige onthulling: "Elke dag opnieuw"

Erik Van Looy heeft een opvallende onthulling gedaan in HUMO. De presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld' heeft last van mood swings.

“Ik word elke dag neerslachtig tussen vijf en acht. Soms overvalt die melancholie mij, dan voel ik me rottig en kijk ik op mijn horloge: ‘Ah ja, half zes.’ Wat ik dan doe? Wachten tot het acht uur is, hé", lacht Erik.

"Ik ben er nog niet mee naar de dokter gestapt, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de slaappillen die ik al jaren neem - het gevolg van mijn reizen naar Amerika, toen ik jetlag op jetlag stapelde. Ik neem elke avond twee tabletten van één milligram."

"Ik ken mensen die er zes pakken, maar die zitten doorgaans in een home", lacht Erik. "Maar ik denk dus dat die pillen om vijf uur zijn uitgewerkt, en dat ik daardoor inzak. Een goede raad aan iedereen wie dit leest: Neem. Geen. Slaappillen. Eens je ermee begint, raak je er moeilijk van af."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws