Erik Van Looy: "Daarom mag niemand van het Vlaams Belang in 'De Slimste Mens' zitten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy: "Daarom mag niemand van het Vlaams Belang in 'De Slimste Mens' zitten"

Erik Van Looy: "Daarom mag niemand van het Vlaams Belang in 'De Slimste Mens' zitten"

Erik Van Looy is de presentator van 'De Slimste Mens'. Iedere politicus is welkom in het programma, maar niemand van het Vlaams Belang.

“Klopt, maar dat is de algemene regel in entertainmentprogramma’s", legt Van Looy uit in De Morgen. "Het zou ook ráár zijn, want als er één programma is dat staat voor verbinding en inclusiviteit - zonder gezaag en met de lach - dan zijn wij het wel. Wij zijn alles waar zij niet voor staan.”

"Een klassiek verwijt is dat we Bart De Wever groot hebben gemaakt. Het gebeurt nog altijd dat mensen uit linksere kringen daarom niet mee willen doen. Dat is natuurlijk flauwekul, Bart De Wever heeft ons echt niet nodig gehad, we hebben dat proces hoogstens versneld."

"Voor- en tegenstanders zijn het er toch over eens dat De Wever een knap politicus is? Ik ook, ook al ben ik het niet eens met veel van zijn ideeën. En mijn laatste punt: we nodigen alle partijen uit", stelt Van Looy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws