Erik Van Looy bekent: "Nee, ik ben niet langer single!" Dit weten we over zijn nieuwe vlam Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy bekent: "Nee, ik ben niet langer single!" Dit weten we over zijn nieuwe vlam

Erik Van Looy bekent: "Nee, ik ben niet langer single!" Dit weten we over zijn nieuwe vlam

Er deden al een tijdje geruchten de ronde, maar voor een keer lijkt de roddel realiteit: Erik Van Looy is inderdaad van straat. Wie de gelukkige is, houdt hij nog even voor zich. Maar wij hebben al een donkerbruin vermoeden.

It’s complicated”, klonk het gisterenavond bij Erik Van Looy (61) in de zevende aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Maar na niet zo lang aandringen kreeg kandidate Soundos El Ahmadi tóch een antwoord los. “Vertel, ben je dan aan het daten?”, gaf de Nederlandse niet op. De presentator, duidelijk overdonderd, moest kleur bekennen: “Nee. En ik ben ook niet meer single. Maar het is pril.”

“Ben je verliefd dan?”, hield Soundos niet af. “Ja, ik ben verliefd, maar stop er nu mee”, gaf Erik zenuwachtig toe, waarna hij meteen overging naar de volgende vraag. “Dat ik bij Erik kon ontlokken dat hij verliefd en niet meer single is, was niet afgesproken, maar improvisatie op het moment”, reageert de Nederlandse kandidate nu in Het Laatste Nieuws. “Ik ben nogal goed in het veel uit mensen kunnen halen. Erik was me de hele tijd maar vragen aan het stellen en ik dacht: ‘Laat ik de rollen eens omkeren’. Eerst wilde hij er niet op antwoorden, maar uiteindelijk dus wel. Ik ben blij voor hem”, aldus Soundos.

Anouck Lepère

Ook wij gunnen Erik alle geluk toe met zijn nieuwe vlam. Zelf verklapt hij niet wie de gelukkige is. Maar onlangs laaiden de geruchten hoog op dat Erik zijn hart verloren zou zijn aan het 17 jaar jongere topmodel Anouck Lepère (44). De twee werden al meermaals in elkaars gezelschap gespot. Vorige week woonden ze zelfs nog samen de première van de musical ‘Les Misérables’ bij. “Dit is niet mijn lief, maar een gewone vriendin”, beweerde de presentator toen. Ook in ‘De Tafel van Gert’ antwoordde Erik wijselijk ‘Volgende vraag’ toen naar zijn relatiestatus werd gepolst.

Waar journalisten al weken niet in slagen, deed Soundos dus met één vingerknip, want blijkbaar is er nu toch meer aan de hand.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws