Erg pijnlijk voor Véronique De Kock (46): "Ik heb mijn portie drama nu wel gehad" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erg pijnlijk voor Véronique De Kock (46): "Ik heb mijn portie drama nu wel gehad"

Erg pijnlijk voor Véronique De Kock (46): "Ik heb mijn portie drama nu wel gehad"

Véronique De Kock is sinds kort weer te bewonderen op het kleine scherm. De voormalige Miss België en presentatrice zet elke zondag haar beste beentje voor in ‘De Verraders’ op VTM. En dat terwijl verraad bij haar nogal gevoelig ligt…

Véronique De Kock zelf wilde absoluut geen verrader zijn. “Ik denk niet dat ik het zou kunnen. Toen ik instemde om deel te nemen heb ik dat meteen gezegd. En voilà, ze hebben van mij een bondgenoot gemaakt. Gelukkig maar”, haalt de ex-miss opgelucht adem in TV-Familie. Laat mij die verraders maar ontmaskeren, dacht ze erover!

“Maar of dat is gelukt... Dat kan ik natuurlijk niet verklappen. Ik wilde eigenlijk vooral inschatten hoe slim ik ben om iemand te ontmaskeren”, legt Véronique uit. En dat zo zijn redenen. “Omdat ik in het verleden te maken kreeg met verraders, maar ik dat toen helemaal niet doorhad”, klinkt het teleurgesteld. “Waarover dat gaat? Goh ja, als je in een foute relatie zit of zo... Of als een vertrouwensband wordt opgeblazen door iemand die leugens verkondigt.”

Portie drama

Maar Véronique gaf zich nooit gewonnen. “Ach, ik hoop dat ik daar lessen uit getrokken heb”, besluit de voormalige presentatrice. “Ik ben er in ieder geval wel harder door geworden. En ook heel voorzichtig. Omdat ik mezelf wil beschermen”, geeft ze toe. En daar heeft ze naar eigen zeggen eindelijk een soort van rust in gevonden. “Mijn portie drama in het leven heb ik ondertussen wel gehad. Dat heb ik écht niet meer nodig”, aldus Véronique.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws