Emma uit 'Blind Getrouwd' onthult plots echte reden van breuk met Emile: "Daardoor geen koppel geworden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Emma uit 'Blind Getrouwd' onthult plots echte reden van breuk met Emile: "Daardoor geen koppel geworden"

Emma uit 'Blind Getrouwd' onthult plots echte reden van breuk met Emile: "Daardoor geen koppel geworden"

Emma en Emile uit 'Blind Getrouwd' vormen dan toch geen koppel meer. Dat bleek uit de reünieaflevering van maandag. Hoewel ze toen zeiden dat de diepere gevoelens uitbleven, geeft Emma nu een andere reden voor hun breuk in Dag Allemaal.

Emma en Emile zeiden tijdens het beslissingsmoment nog volmondig 'ja' tegen elkaar. Toch gaan de twee binnenkort scheiden. "Na het beslissingsmoment wilden wij echt verder proberen om te kijken of die diepere gevoelens er konden komen", vertelde Emma tijdens de reünieaflevering.

"Bij mij stond die deur op een kier, en ik vroeg dan ook duidelijkheid aan Emile. Hij wist het toen niet, maar ik dacht: geen antwoord is voor mij persoonlijk soms ook een neen", aldus Emma. "Op een bepaald moment moet je inderdaad ook durven zeggen: het gaat niet. En het gaat veel beter als vrienden nu", vulde Emile aan.

Negatieve reacties

"Ik vind het toch oprecht jammer dat het niet is gelukt", reageert Emma nu in Dag Allemaal. "Ik voel dat ik ons en iedereen hiermee teleurstel. We hebben het nochtans echt geprobeerd en hadden nog een mooie tijd als koppel na de opnamen. Nadien bloeide een mooie en oprechte vriendschap waarbij we de kans op iets meer niet hadden uitgesloten", zegt Emma. Toch lukte het niet als koppel. "Helaas is die kans verkleind omdat we zijn bezweken onder de druk die we onszelf bleven opleggen én door de negatieve reacties over ons als koppel tijdens de eerste uitzendingen", aldus Emma over de echte reden van hun breuk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws