Elodie Gabias voor het eerst openhartig over de liefde: influencer verklapt of ze niet langer is Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Elodie Gabias voor het eerst openhartig over de liefde: influencer verklapt of ze niet langer is

Elodie Gabias voor het eerst openhartig over de liefde: influencer verklapt of ze niet langer is

Instagramfenomeen en tv-persoonlijkheid Elodie Gabias (26) studeert binnenkort af en krijgt steeds meer opdrachten aangeboden op het kleine scherm. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit. Maar hoe zou het in de liefde zitten? In Het Laatste Nieuws speelt de influencer open kaart.

Elodie Gabias, die momenteel elke zondag te zien is in ‘De Verraders’ op VTM, gaat nog steeds al vrijgezel door het leven. “Ik heb eigenlijk nog nooit een relatie gehad”, onthult de influencer nu. Maar dat wil niet zeggen dat ze er niet voor openstaat om de ware tegen het lijf te lopen. “De laatste tijd zelfs meer en meer”, klinkt het. “Maar het is gewoon nog nooit gebeurd. Ik denk oprecht dat ik de juiste nog niet ben tegengekomen.”

Volgens Elodie heeft ze nooit echt tijd gehad voor een relatie. “Ik ben gewoon te veel bezig geweest met andere dingen, studeren en zo. Ik ben weleens op date geweest, maar het was nooit... juist”, vertelt de blondine. “Ik ben ook geen meisje-meisje en daar moet je als vent toch voor openstaan. Ik ben geen cute popje dat zich elke ochtend supermooi gaat maken. Ik ben trouwens niet op zoek naar iemand die dat wil.”

“De speeltijd is over”

Maar voor Elodie is het duidelijk: “De speeltijd is over. Ik ben 26, ik wil ooit kindjes, er is niet meer zoveel speling. Ik kan natuurlijk nog wel aftasten, maar het is niet meer zoals toen ik 16 was. Ik wil geen twee jaar verliezen aan iemand die niet de juiste is.” Tegelijk vraagt de influencer zich af of ze wel gemaakt is om een relatie te hebben. “Ik voel ook: ik ben graag alleen. Alleen in een bed slapen, hoe leuk is dat niet? Rekening houden met iemand, kan ik dat wel?”, vraagt ze zich af.

Ook op vlak van seksualiteit valt er volgens haar nog heel wat te ontdekken. “Er zijn weleens wat dingen gebeurd, maar daar kwam geen liefde bij kijken. En omdat ik het dus niet ken zoals het hoort te zijn, mis ik het ook niet”, aldus Elodie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws