Ellen Callebout reageert voor het eerst op kerstsingle: "Ik kan er nog altijd niet naar luisteren" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ellen Callebout reageert voor het eerst op kerstsingle: "Ik kan er nog altijd niet naar luisteren"

Ellen Callebout reageert voor het eerst op kerstsingle: "Ik kan er nog altijd niet naar luisteren"

De familie Verhulst hebben een kerstsingle uitgebracht: ‘Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn?’. Ook Ellen Callebout zingt twee zinnetjes op het vrolijke kerstlied. Bij HLN.be reageert ze nu voor het eerst op de single.

Want blijkbaar was het Ellen haar idee om een kerstnummer te maken. “Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar”, vertelt Ellen bij HLN.be. “Onze boom staat al twee weken en mijn cadeaulijstje is al een paar maanden af. Met de familie hebben we de voorbije jaren een kerstkaart gemaakt, maar deze keer keer dacht ik: ‘Waarom geen single?’ We hebben tenslotte twee zangers in huis.”

Gert en Marie Verhulst zongen het grootste deel van het nummer in, maar ook Viktor en Ellen zijn te horen. “Maar ik kan er nog altijd niet naar luisteren”, zegt Ellen. “Vooral mijn eerste zinnetje, over het kerstpakje van Leo. Echt, ik zak nog steeds door de grond van schaamte van het stemgeluid”, lacht Ellen. Ze heeft nochtans tips gekregen van Jelle Cleymans, die samen met Gert het nummer schreef.

Superleuke dag

"Jelle heeft me vooraf zangtips gegeven, en zolang hij erbij was, klonk het ook redelijk goed. Maar eenmaal in de studio werd het wat anders. Ach, we hebben hard gelachen en een superleuke dag beleefd. Dat is het belangrijkste”, besluit mevrouw Verhulst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws