Ellen Callebout openhartig over haar seksleven met Gert Verhulst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ellen Callebout openhartig over haar seksleven met Gert Verhulst

Ellen Callebout openhartig over haar seksleven met Gert Verhulst

Ellen Callebout voelt zich nog altijd sterk aangetrokken tot haar man Gert Verhulst. Dat vertelt ze in een uitgebreid interview met Het Laatste Nieuws. Al stelt ze zich ook wel vragen over de toekomst.

"Ik vraag me wel eens af: de seks, hoe gaat dat als je tachtig bent? Zwakt dat dan af? En is seks dan zelfs nog wel belangrijk? Nu nog wel, gelukkig vind ik Gert ook een sexy man. Meestal toch", aldus Ellen.

"Hij sport in boxershort en ‘onderlijveke’ en hij loopt soms de hele dag in badjas. Ik zal niet zeggen dat ik hem op die momenten de meest sexy man ter wereld vind, maar dat hééft ook wel iets want het betekent dat hij op z’n gemak is."

"Voor de opnames van onze kerstsingle droeg hij een witte blazer met een witte rolkraag, toen vond ik hem echt razend knap. Laat ons zeggen dat ik hem een sexy man vind. Maar niet op elk moment van de dag", lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws