Eline De Munck vertelt voor het eerst openhartig over zwangerschap: "Net wanneer ik het wilde opgeven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eline De Munck vertelt voor het eerst openhartig over zwangerschap: "Net wanneer ik het wilde opgeven"

Eline De Munck vertelt voor het eerst openhartig over zwangerschap: "Net wanneer ik het wilde opgeven"

Eline De Munck (35) en Michäel Roskam (51) zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Het koppel koesterde al langer een vurige kinderwens, maar helaas liep het bij hen niet van een leien dakje.

Vorige week maakte Eline De Munck plots heuglijk nieuws bekend. Het voormalige schermgezicht is zwanger van haar eerste kindje met haar echtgenoot, regisseur Michaël Roskam. In de podcast ‘Go with the flow’ van Ann Van Elsen en Ellemieke Vermolen vertelt de oprichtster van Odette Lunettes nu voor het eerste over haar zwangerschap, en hoe moeilijk de weg ernaartoe was.

Eline en Michaëls kinderwens stak lange tijd geleden al de kop op. “We waren al een tijdje aan het proberen en het lukte maar niet”, onthult de onderneemster in de podcast. Daarom besloten ze het afgelopen zomer even los te laten. “Ik wilde naar leuke feestjes gaan en er even niet aan denken”, vertelt Eline openhartig. Maar net toen ze het even wilde opgeven, besefte ze tot haar eigen grote verrassing dat ze over tijd was.

Aha-moment

“Ik zat op de trein naar huis na een hectische dag. En ik beleefde echt een aha-moment”, vervolgt Eline. “Ik dacht: welke dag zijn we vandaag? En toen kwam het besef: ik ben al over tijd”, herinnert ze zich. Toch moest de brillenontwerpster het nieuws naar eigen zeggen even verwerken. Maar al snel maakte de stress over de timing van haar zwangerschap plaats voor de roze wolk waar zij en haar man vandaag op zitten. “En ik denk dat ik een consequente mama zal zijn. Ik ben dat naar mezelf ook, dus dat moet lukken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws