Eline De Munck openhartig over hoe de zwangerschap verloopt: "Maakt het extra lastig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eline De Munck openhartig over hoe de zwangerschap verloopt: "Maakt het extra lastig"

Eline De Munck openhartig over hoe de zwangerschap verloopt: "Maakt het extra lastig"

Exact een maand geleden zond Eline De Munck heuglijk nieuws de wereld in. De brillenontwerpster is in blijde verwachting van haar eerste kindje met haar echtgenoot Michaël Roskam. In Nina praat ze nu openhartig over hoe de afgelopen maanden verlopen zijn.

“Ik wist eigenlijk nooit of ik al dan niet kinderen wilde”, vertelt Eline De Munck nu in Nina. “Maar toen Michaël in mijn leven kwam, bleek dat mijn kinderwens vooral héél hard samenhing met de juiste persoon. Michaël wist ook duidelijk dat hij nog een kind wilde.” En kijk nu, het koppel mag binnenkort een kindje verwelkomen. De zwangerschap verliep tot nu toe trouwens “heel goed”.

“De eerste drie maanden was ik niet misselijk. Daarna is het begonnen”, vervolgt het voormalige schermgezicht. “Als je misselijkheid op een schaal van nul tot tien zet, zit ik constant op een vier en een half. Daar kan je absoluut mee functioneren, maar het is soms wel lastig”, bekent Eline. “In mijn geval helpt het om telkens iets te eten. Ik eet dus gewoon te veel”, lacht ze.

Controle

Maar ondanks de kwaaltjes is Eline ontzettend dankbaar. Het heeft namelijk even geduurd voor ze zwanger raakte. “Pas toen ik beslist had om er totaal níét meer mee bezig te zijn, was het zover. Ik vind dat ongelooflijk straf”, blikt ze daarop terug. “Ik geloofde van in het begin in loslaten: we zien wel wat er gebeurt. Eline wilde veel meer de controle. 'We gaan dat beslissen: het is nu of niet.' En dan wilde ze de maand erna al zwanger zijn, maar zo werkt het natuurlijk niet”, lacht de regisseur. Wij zijn alvast blij voor hen dat het alsnog gelukt is! Het geslacht én de naam van de baby kennen ze al, maar dat houden Eline en Michaël liever voor zich.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws