Eén jaar na de dood van Marcel: Ellen Callebout heeft ook slecht nieuws over haar andere bouvier Leo Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eén jaar na de dood van Marcel: Ellen Callebout heeft ook slecht nieuws over haar andere bouvier Leo

Eén jaar na de dood van Marcel: Ellen Callebout heeft ook slecht nieuws over haar andere bouvier Leo

Vorig jaar in oktober moest Ellen Callebout afscheid nemen van haar trouwe viervoeter Marcel. Helaas heeft de vrouw van Gert Verhulst nu ook geen fijn nieuws te melden over Leo.

In 'De Verhulstjes' konden we al zien dat Ellen en Gert twijfelden over een nieuw hondje. Zo moesten ze een jaar geleden afscheid nemen van Marcel. Komt er dus binnenkort een nieuw vriendje aan voor Leo? “Dat denk ik niet”, zegt Ellen bij HLN.be.

“Onlangs gingen we vrienden bezoeken met een puppy en daar werd hij eigenlijk niet gelukkiger van. Leo geniet van het prinsenleven op zijn eentje”, legt ze uit. Leo wordt binnenkort 11 jaar. En helaas begint hij nu ook te sukkelen met zijn gezondheid.

Kwaaltjes

“Hij krijgt maandelijks zijn prikje voor de artrose in zijn heup en aangepaste voeding voor zijn stoelgang”, aldus Ellen. Gelukkig gaat het voor de rest prima met de bouvier. “Ook voor hem zullen er straks koekjes en een leuke outfit onder de kerstboom liggen”, aldus Ellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws