Dziubi uit 'Blind Getrouwd' beleeft ervaring van z'n leven in Indonesië en verbluft met indrukwekkende reisfoto’s Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' beleeft ervaring van z'n leven in Indonesië en verbluft met indrukwekkende reisfoto’s

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' beleeft ervaring van z'n leven in Indonesië en verbluft met indrukwekkende reisfoto’s

Dziubi Steenbergen heeft door zijn breuk met Brecht De Geyter geen al te gemakkelijke periode achter de rug. Maar intussen heeft de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat uit het vorige seizoen alles een plaats kunnen geven en besloot hij weer ten volle van het leven genieten. En daar hoorden al enkele prachtige reizen bij.

Na onder meer Denemarken, Spanje, Malta en Kroatië trekt Dziubi op dit moment rond in het indrukwekkende Indonesië. Op Instagram liet hij zijn volgers al meermaals meegenieten van adembenemende uitzichten en prachtige plekjes. “Mocht ik nog postkaartjes sturen, zou dit het tekstje zijn: “Beste thuisfront, alles gaat goed hier in Indonesië”, laat de voormalige ‘Blind Getrouwd’-deelnemer weten. “Ik beklom een berg of 2, bezocht de mooiste watervallen ooit en ben omgeven door goede vrienden. Ahja, ‘t eten is ook wel lekker en de mensen super vriendelijk”, klinkt hij tevreden.

Maar dat is niet alles. Deze week ging Dziubi “fysiek echt een van de allergrootste uitdagingen van zijn leven” aan. “Na 3726 hoogtemeters, 2 dagen hiken en liters zweet bereikten we ‘m dan eindelijk… de top van de Mount Rinjani”, schrijft hij bij enkele indrukwekkende kiekjes op de top van de vulkaan. “Wat een ervaring”, besluit de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws