Drama voor VTM-weerman Frank Duboccage en zijn gezin op vakantie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Drama voor VTM-weerman Frank Duboccage en zijn gezin op vakantie

Drama voor VTM-weerman Frank Duboccage en zijn gezin op vakantie

VTM-weerman Frank Duboccage en zijn gezin hebben een niet zo'n fijne vakantie achter de rug in de VS. Zo werden plots hun kredietkaarten geblokkeerd, waardoor ze zelfs even geen eten konden kopen bij de supermarkt.

"Het moest een onbezorgd tripje in de VS worden", steekt weerman Frank Duboccage van wal in Het Laatste Nieuws. "We gingen een vriend bezoeken, en daarna met de auto wat rondreizen. Alles ging goed, tot we inkopen deden in de lokale supermarkt. Onze kar zat goed vol, en plots werd mijn Mastercard geweigerd", aldus Frank. Ook Franks vrouw haar creditcard werd geblokkeerd waardoor ze verschillende uitstapjes niet meer konden doen.

Na heel wat telefoontjes en inmiddels ook al een dag verder, kreeg Frank eindelijk de juiste persoon aan de lijn. "De medewerker aan de lijn kon mijn kaart deblokkeren. Het ‘grote’ probleem bleek een e-simkaart te zijn die ik de dag voordien had proberen te kopen om mee te bellen in de VS. Zij beschouwden die transactie van acht dollar (7,5 euro) als ‘verdacht’ en besloten daarom om de kaart te blokkeren."

68 euro kwijt 

Gelukkig konden ze daarna toch nog, ondanks enkele afgeblazen uitstapjes en restaurantbezoekjes, toch nog genieten van enkele zorgeloze vakantiedagen. "Ja, uiteindelijk hebben we nog enkele dagen zonder zorgen van Amerika kunnen genieten. Maar ik vind het gewoon spijtig dat de communicatie op deze manier moest gebeuren. Door al dat gebel vanuit de VS ben ik 68 euro kwijtgespeeld. Ik heb er in ieder geval uit geleerd, en ga een tweede rekening openen voor een kredietkaart. Als er dan eentje opnieuw wordt geblokkeerd, hebben we altijd nog een back-up", besluit de VTM-weerman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws