Dit wil Tine Priem uit 'Thuis' nooit meer! "Het maakte mij diep ongelukkig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit wil Tine Priem uit 'Thuis' nooit meer! "Het maakte mij diep ongelukkig"

Dit wil Tine Priem uit 'Thuis' nooit meer! "Het maakte mij diep ongelukkig"

Drie jaar geleden werd Tine Priem getroffen door een zware burn-out. Sindsdien kiest de actrice volop voor haar eigen geluk en gaat het pakken beter met haar. Daar heeft ‘Thuis’ bovendien een grote rol in gespeeld.

Tine Priem, die Tamara speelt in ‘Thuis’, kreeg al verschillende uitdagingen op haar pad, maar staat nog steeds even positief in het leven. Met haar gloednieuwe (dag)boek 'Van Geluk Gesproken' wil de actrice gelukkig zijn dan ook voor iedereen haalbaar maken. “Het is voor iedereen elke dag een uitdaging”, denkt ze erover in TV-Familie.

“Niemand is constant gelukkig. Ik kan zeggen dat ik over het algemeen heel gelukkig ben, maar er zijn ook dagen waarop ik gefrustreerd ben, omdat er bijvoorbeeld een factuur in de brievenbus valt”, geeft Tine eerlijk toe. “Relativeren helpt op zulke momenten.” Na haar burn-out heeft het ‘Thuis’-gezicht de rust in haar leven gelukkig teruggevonden. En daar heeft de soap een onbelangrijke rol in gespeeld.

Faalangst

“Voor mij is stabiliteit belangrijk. Ook financieel”, legt Tine uit. “Ik heb jaren aan jobhoppen gedaan. Door al die korte opdrachten had ik moeite om financieel rond te komen. Die onzekerheid maakte mij ongelukkig en onrustig”, biecht de actrice op. “Ik heb veel audities gedaan, maar werd ook vaak afgewezen. Wat leidde tot faalangst”, onthult ze. Maar die tijden zijn voorlopig gelukkig voorbij. We zien Tine dus ook nog niet meteen weer bij ‘Thuis’ vertrekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws