Dina Tersago overladen met felicitaties nadat ze prachtig nieuws bekendmaakt: "Wauw, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dina Tersago overladen met felicitaties nadat ze prachtig nieuws bekendmaakt: "Wauw, proficiat!"

Dina Tersago overladen met felicitaties nadat ze prachtig nieuws bekendmaakt: "Wauw, proficiat!"

Dina Tersago (44) is een vrouw die van veel markten thuis is. Zo is ze niet alleen een van de meest geliefde VTM-gezichten, ze ontwerpt ook regelmatig kledingcollecties voor het Belgische kledingmerk JBC. Daarover heeft de presentatrice nu groot nieuws te melden.

Dina Tersago heeft namelijk zopas haar nieuwe collectie voor JBC gelanceerd. Dat heuglijke nieuws maakte ze zopas via Instagram bekend. "Vanaf nu kan je mijn collectie ook vinden in alle JBC-winkel!", schrijft ze vol trots op haar Instagrampagina.

Ze deelde ook al heel wat beelden van die nieuwe collectie. "Met in de hoofdrol: velvet, glitter en wol! Tijdloze elegantie met een vleugje Parijse chic. Laat me zeker weten welke look jouw favoriet is!", klinkt het. Daarmee is Dina Tersago niet aan haar proefstuk toe. Zo maakte ze al heel wat collecties voor JBC.

Prachtige collectie

Haar volgers reageren alvast laaiend enthousiast op haar nieuwe JBC-collectie. "Heel mooi!", "Wat een prachtige collectie!", "Mooi! Proficiat met je collectie!", "Prachtig, ik ben fan!" en "Wauw, allemaal supermooi!", luidt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws