Dina Tersago openhartig over miskraam: "Voor hetzelfde geld was het nog veel zwaarder geweest" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dina Tersago openhartig over miskraam: "Voor hetzelfde geld was het nog veel zwaarder geweest"

Dina Tersago openhartig over miskraam: "Voor hetzelfde geld was het nog veel zwaarder geweest"

Dina Tersago is de trotse mama van twee zoontjes: Isak (8) en Thor (6). Maar voor zij en haar partner in verwachting waren van Isak, doorstond Dina Tersago ook een miskraam. Daarover vertelt ze deze week in Story.

Net zoals de koppels in 'Huis Gemaakt, ging ook presentatrice Dina Tersago de uitdaging aan om te (ver)bouwen. Negen jaar geleden voerde ze samen haar partner Wim zelf veel werken uit in hun kangoeroewoning. Zes maanden later werd hun oudste zoontje Isak geboren.

Maar dat was blijkbaar helemaal geen bewuste keuze volgens Dina. "Het is puur toeval dat die timing zo goed uitkwam, want twee jaar voordien had ik een miskraam", onthult de presentatrice. "Voor hetzelfde geld was er dus een klein kindje en dan was het bouwen een stuk zwaarder geweest."

Verlossende telefoontje

"Ik vind het nu soms al moeilijk om alles georganiseerd te krijgen voor mijn twee zonen. Maar na die miskraam kozen we voor een fertiliteitsprogramma met kunstmatige inseminatie. Na enkele mislukte pogingen kregen we tijdens het bouwen het verlossende telefoontje dat ik zwanger was. Dat was heel leuk, want je bent dan echt een nestje aan het bouwen", aldus Dina.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws