Binnenkort een nieuw vriendje voor Leo? Ellen Callebout hakt moeilijke knoop door Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Binnenkort een nieuw vriendje voor Leo? Ellen Callebout hakt moeilijke knoop door

Binnenkort een nieuw vriendje voor Leo? Ellen Callebout hakt moeilijke knoop door

Een jaar geleden moesten Ellen Callebout en Gert Verhulst afscheid nemen van hun trouwe viervoeter Marcel. In 'De Verhulstjes' hintte Ellen al op een nieuw hondje als compagnon voor Leo. Maar komt die er ook? Dat onthult Ellen deze week in Dag Allemaal.

Marcel kampte al lange tijd met gezondheidsproblemen. Dat was ook te zien in 'De Verhulstjes'. Inmiddels is het al ruim een jaar geleden dat de familie Verhulst afscheid moest nemen van de bouvier.

Maar een andere hond is er vooralsnog niet. "Nee, ik ga dat voorlopig ook niet doen", vertelt Ellen in Dag Allemaal. "De Leo is toch wel zes maanden depressief geweest, dippy down, en begint eindelijk opnieuw op te leven. Hij geniet echt van zijn prinsenleventje. Terecht, hij heeft twee jaar in de schaduw geleefd van Marcel, omdat die zo ziek was."

Bompa

Al heeft Leo ook al een gezegende leeftijd bereikt. "Hij wordt 11, dat begint een bompa te worden die graag zijn rust heeft", aldus Ellen. "Daar moet je geen jong ding bij zetten. Dus we doen het nu even met Leo", besluit de vrouw van Gert Verhulst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws