Dieter Coppens opgeschrikt door plots overlijden: "Veel sterkte!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dieter Coppens opgeschrikt door plots overlijden: "Veel sterkte!"

Dieter Coppens opgeschrikt door plots overlijden: "Veel sterkte!"

Dieter Coppens moet een zware klap verwerken. Eddy, een van de deelnemers van ‘Restaurant Misverstand’, die de presentator dan ook nauw aan het hart lag, is overleden. Dat laat VRT weten.

Droevig nieuws uit het ‘Restaurant Misverstand’-kamp. Oud-deelnemer Eddy Van Rompaey is helaas gestorven. “Eerder dit jaar stond slager Eddy nog achter het fornuis van ‘Restaurant Misverstand’”, schrijft VRT 1 op sociale media. “Veel sterkte aan zijn dochters, familie en vrienden.”

Eddy werkte z'n hele leven als slager, maar toen hij zo’n drie jaar geleden de diagnose van jongdementie krijg, moest hij de deuren van zijn zaak sluiten. Ook in een andere slagerij werken werd al snel te moeilijk. Toch nam Eddy deel aan ‘Restaurant Misverstand’, waarin Dieter Coppens en Seppe Nobels een eigen restaurant openen samen met enkele deelnemers met jongdementie. “Om terug met zijn handen én met vlees bezig te kunnen zijn”, legde hij uit tijdens zijn deelname.

Zijn overlijden kwam dan ook ongetwijfeld hard binnen. Ook de kijkers willen een woordje van steun betuigen. “Wat een lieve, mooie man was Eddy”, “Fijn dat we hem mochten leren kennen”, “Rust zacht” en “Troost aan iedereen die Eddy liefhad en aan het hele team”, klinken een paar van de honderden reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws