Dieter Coppens openhartig over het drama dat zich afspeelde in zijn gezin: "We leven nu heel bewust" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dieter Coppens openhartig over het drama dat zich afspeelde in zijn gezin: "We leven nu heel bewust"

Dieter Coppens openhartig over het drama dat zich afspeelde in zijn gezin: "We leven nu heel bewust"

Drie jaar geleden werd er bij de vrouw van Dieter Coppens baarmoederhalskanker vastgesteld. In het weekblad Primo vertelt de 'Down the road'-presentator nu hoe het met haar gaat.

Drie jaar geleden sloeg het noodlot toe bij het gezin van Dieter Coppens. Zo werd zijn vrouw Rut, tevens de moeder van zijn drie kinderen, getroffen door baarmoederhalskanker. Gelukkig stelt ze het goed vandaag. "Het gaat heel goed met haar. Ze laat regelmatig een check-up uitvoeren en de laatste was perfect. Er is niks meer te vinden, ze voelt zich heel gezond en gaat vaak sporten", aldus Dieter.

Inmiddels hebben ze dat hoofdstuk ook achter zich kunnen laten. "We denken niet meer aan kanker. Al waren we wel heel hard geschrokken toen het er was, maar het is een hoofdstuk dat we afgesloten hebben." Hij is ook niet bang dat Rut zal hervallen. "Nee, daar zijn we niet mee bezig. De dag waarop de controle is, ben ik altijd wel wat nerveus maar vooral heel blij als ze belt dat alles in orde is. Voor de rest liggen we er niet meer van wakker", aldus de presentator.

Intenser genieten

Maar die periode heeft er wel voor gezorgd dat ze anders in het leven staan. "Het heeft ons gezin zeker dichter bij elkaar gebracht. We hebben toen toch intens stilgestaan bij wat echt belangrijk is in het leven. We stellen nu onze prioriteiten en kijken anders naar het leven. Het nu-moment is belangrijker geworden. We denken meer op korte termijn en leven vooral heel bewust. We genieten nu intenser van de dingen dan vroeger", besluit Dieter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws