Denken Marie Verhulst en haar vriend Jef al aan kindjes? Koppel hakt duidelijke knoop door over volgende stap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Denken Marie Verhulst en haar vriend Jef al aan kindjes? Koppel hakt duidelijke knoop door over volgende stap

Denken Marie Verhulst en haar vriend Jef al aan kindjes? Koppel hakt duidelijke knoop door over volgende stap

Marie Verhulst (28) en haar vriend Jef Oomen vormen al ruim drie jaar een gelukkig koppeltje. Het is nog steeds grote liefde tussen de twee, dat steekt Gert Verhulsts dochter niet onder stoelen of banken. Maar zijn ze ook al klaar voor een volgende grote stap?

Op 5 november gaat het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ van start. Maries vriend Jef was verrassend genoeg nog niet heel vaak in de realityreeks te zien. De twee houden hun relatie liever buiten de schijnwerpers. “Als Jef er is en ze zijn aan het filmen, zal hij in ‘De Verhulstjes’ zitten, anders niet. Hij begeeft zich het liefst op de achtergrond en zal zich zeker niet in bochten wringen om erbij te zijn. Ik respecteer dat”, legde Marie onlangs uit in Dag Allemaal. “Jef moet vooral doen waar hij zich goed bij voelt.”

Maar dat staat los van hoe ze het als koppel doen. “Want het gaat nog altijd prima”, stelde ze gerust. Marie mag op haar 28ste al huisje, boompje en beestje afvinken. Maar een kindje zal er nog niet meteen komen, hoopt Gert, die zich nog te jong voelt om al opa te worden. “Geen paniek, kinderen komen er nog niet meteen. Samson is mijn kindje”, lacht zijn dochter in Het Laatste Nieuws.

Perfecte man

“Jef en ik vinden ons werk nogal belangrijk, we leven daar echt voor”, legt het baasje van Samson ook uit. Daardoor zien Marie en Jef elkaar natuurlijk ook een pak minder. “We vinden het niet erg als er periodes zijn dat we elkaar wat minder zien. Nadien is het altijd weer wat rustiger en halen we die tijd wel in. Ja, Jef is echt de perfecte man. Ik zie hem nog steeds doodgraag”, besluit Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws