Debby Pfaff en Nicolas Liébart overdonderen iedereen met heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Debby Pfaff en Nicolas Liébart overdonderen iedereen met heuglijk nieuws

Debby Pfaff en Nicolas Liébart overdonderen iedereen met heuglijk nieuws

Debby Pfaff vormt al jarenlang een koppel met Nicolas Liébart. Samen hebben ze ook twee zonen: Keano en Liam. Nu heeft de oudste dochter van Jean-Marie en Carmen Pfaff ook zeer heuglijk nieuws te melden over haar en haar wederhelft.

Het zijn geen makkelijke tijden geweest voor de Pfaffs. In mei werd Carmen getroffen door een hersenbloeding toen ze op het vliegtuig zat richting Mallorca. Daar is ze nog steeds herstellende van. Maar inmiddels zou ze wel aan de beterhand zijn.

Helaas hield de miserie daar niet op. Zo werd Carmen ook het slachtoffer van een gewelddadige home-invasion. Ze werd toen ook uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis omdat ze enkele klappen gekregen zou hebben. Maar volgens haar man Jean-Marie Pfaff "gaat elke dag beter met haar". Dat vertelde hij zopas in Het Laatste Nieuws.

22 jaar

Nu hebben de Pfaffs ook een reden tot vieren. Debby Pfaff en haar partner Nicolas Liébart zijn inmiddels namelijk 22 jaar samen. Dat laat Debby weten via haar Instagram Stories. "Vandaag 22 jaar samen! Dankjewel voor de mooie bloemen Nicolas Liébart", schrijft ze bij een selfie met de ruiker bloemen.

Debby Pfaff en Nicolas Liébart overdonderen iedereen met heuglijk nieuws
Instagram Stories (@debbypfaff)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws