"De knapste vrouw!": Celine Van Ouytsel laat Instagram ontploffen nadat ze boezem showt in kleine bikini Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"De knapste vrouw!": Celine Van Ouytsel laat Instagram ontploffen nadat ze boezem showt in kleine bikini

"De knapste vrouw!": Celine Van Ouytsel laat Instagram ontploffen nadat ze boezem showt in kleine bikini

Celine Van Ouytsel vertoefde de afgelopen week op het Spaanse eiland Ibiza. Op Instagram pakt de voormalige Miss België nu ook uit met een sensuele bikinifoto.

Celine Van Ouytsel is een van de weinige recente Miss Belgiës die erin slaagde om een mediacarrière uit te bouwen. Vorig tv-seizoen zagen we haar nog als presentatrice van het showbizzmagazine 'Play Café' op Play4 en momenteel is ze te bewonderen in 'De Verraders' op VTM.

En ook op sociale media is de voormalige Miss België bijzonder populair. Zo heeft Celine maar liefst 200.000 volgers op Instagram. En die trakteert ze ook regelmatig op een pikant kiekje. Dat doet ze ook nu weer.

De allermooist

Zo genoot Celine de afgelopen week van een zonovergoten vakantie op Ibiza. Op Instagram deelt ze nu een mooi vakantiekiekje waarop ze poseert in bikini. Haar volgers kunnen het alvast smaken. “De knapste vrouw!”, “Prachtige vrouw” en “De allermooiste”, klinkt het onder meer in de comments. In een mum van tijd werd de foto ook door duizenden volgers geliket.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws