"De beste pepe ooit!": Eddy Planckaert ontroert iedereen met wondermooie foto's met kleindochter Elara Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"De beste pepe ooit!": Eddy Planckaert ontroert iedereen met wondermooie foto's met kleindochter Elara

"De beste pepe ooit!": Eddy Planckaert ontroert iedereen met wondermooie foto's met kleindochter Elara

Eddy Planckaert is een rasechte familieman. Op Instagram trakteert hij zijn fans nu op enkele hartverwarmende kiekjes met zijn jongste kleinkind Elara.

Familie betekent alles voor Eddy Planckaert. Dat konden we al meermaals zien in 'Château Planckaert' op VRT 1. Maar ook op zijn sociale media steekt de voormalige wielrenner zijn liefde voor zijn familie niet achter stoelen of banken. Zo deelt hij regelmatig liefdevolle kiekjes op zijn Instagrampagina.

Nu heeft hij er enkele gepost met zijn jongste kleinkind, Elara. Zij is het jongste dochtertje van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman. Op de beelden is te zien hoe opa Eddy Elara op zijn arm draagt omdat ze wat moe is. "Als je moe bent dan is de pepe daar", schrijft hij bij de plaatjes.

Beste pepe

Heel wat van zijn volgers zijn ontroerd door het mooie tafereel. "Zalig! De beste pepe ever", reageert VTM-presentatrice Dina Tersago. "Christa en Eddy, jullie zijn lieve (groot)ouders voor jullie kinderen en kleinkinderen", "Je oogappeltje, hartverwarmend", "Toppers" en "Geweldig!", klinkt het ook nog in de reacties onder de fotoreeks.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws