Dany Verstraeten staat voor onaangename verrassing bij VTM: "Ik durfde niet meer naar buiten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dany Verstraeten staat voor onaangename verrassing bij VTM: "Ik durfde niet meer naar buiten"

Dany Verstraeten staat voor onaangename verrassing bij VTM: "Ik durfde niet meer naar buiten"

Op 5 september presenteerde Dany Verstraeten zijn laatste ‘VTM NIEUWS’ na 35 jaar trouwe dienst. In die lange carrière bij de commerciële zender heeft het nieuwsanker ongetwijfeld het een en ander meegemaakt. Het gekste? Een geheime aanbidster!

In de beginperiode van VTM kregen zowel de commerciële zender als zijn nieuwe gezichten enorm veel lof. Dany Verstraeten in het bijzonder. Dat de nieuwslezer geliefd was, bleek uit de vele bloemen die hij destijds in ontvangst mocht nemen.

Maar één aanbidster zal Dany van zijn leven niet meer vergeten. “Elke week kwam er voor mij een boeket bloemen toe aan de receptie”, vertelt het VTM-nieuwsanker in de podcast ‘Achter De Schermen’. Tot de man van de aanbidster in kwestie plots aan de receptie stond. “Die was kwaad en zei dat ik zijn vrouw zot maakte”, herinnert hij zich.

Extra lang gebleven

Dany haalde alles uit de kast om de man te overtuigen dat hij hier niets mee te maken had. Die dag staat voorgoed in zijn geheugen gegrift. “Ik ben die dag extra lang op de bureau gebleven. Ik durfde niet naar de parking…”, weet de nieuwslezer nog. “Je weet maar nooit. Maar die man is vertrokken en ik heb geen bloemen meer gekregen”, lacht hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws