Danira Boukhriss Terkessidis openhartig over verloop van zwangerschap: "Hier moet ik meteen van kokhalzen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Danira Boukhriss Terkessidis openhartig over verloop van zwangerschap: "Hier moet ik meteen van kokhalzen"

Danira Boukhriss Terkessidis openhartig over verloop van zwangerschap: "Hier moet ik meteen van kokhalzen"

Ze was al plusmama van Younes, maar nu is Danira Boukhriss Terkessidis ook in blijde verwachting van haar eerste kindje met acteur Ward Kerremans. De VRT-presentatrice is intussen al over de helft van haar zwangerschap. En die valt soms zwaarder dan gehoopt.

Danira Boukhriss Terkessidis is zwanger van haar eerste kindje. “Voor één keer geen foodbaby… maar wel baby Boukhriss Kerremans die eraan komt”, kondigde ze dit heuglijke nieuws aan op Instagram bij een foto van haar babybuikje. De presentatrice is intussen al meer dan 20 weken ver, en daar komen natuurlijk de nodige kwaaltjes bij kijken.

In de VRT-podcast ‘Sandermans zaken’ vertelt Danira dat de hormonen al goed hun werk doen en dat ze de laatste tijd vooral cravings heeft naar versgeperst fruitsap, kiwi’s en appels, terwijl ze daar voor de zwangerschap eigenlijk nooit naar verlangde. Maar er zijn ook vervelende gevolgen. Bepaalde geuren of smaken kan Danira bijvoorbeeld niet meer verdragen. “Mondspoelwater, bijvoorbeeld. Daar moet ik echt van overgeven”, onthult ze. Maar ook met tandpasta heeft ze het moeilijk. “Als ik mijn tanden poets, moet ik kokhalzen. Of de geur van gel of wasmiddel. Dat zijn voor mij intense geuren en smaken nu”, legt de presentatrice uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws