Danira Boukhriss Terkessidis openhartig over kinderwens: "Ik ben nu op dat punt gekomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Danira Boukhriss Terkessidis openhartig over kinderwens: "Ik ben nu op dat punt gekomen"

Danira Boukhriss Terkessidis openhartig over kinderwens: "Ik ben nu op dat punt gekomen"

Vorig jaar is Danira Boukhriss Terkessidis’ hart sneller gaan slaan voor acteur Ward Kerremans, met wie ze inmiddels al meer dan een jaar een koppel vormt. Het zit goed tussen die twee, laat dat duidelijk zijn. Het doet de VRT-presentatrice zelfs nadenken over haar kinderwens.

Al van jongs af aan heeft Danira Boukhriss Terkessidis het gevoel dat ze kinderen wil. “Maar ik heb lang het idee gehad: als ik het doe, wil ik vollédig klaar zijn om mezelf opzij te zetten. Ik wil het gevoel hebben: ik heb alles gedaan wat ik wilde en ik ben nu echt klaar voor die volgende stap in mijn leven”, denkt de ‘De repair shop’-presentatrice erover in Nina.

“Er waren periodes van ‘Ik wil het wel, maar nu nog niet’. Ik hing te veel vast aan mijn vrijheid, aan spontane acties. Vrij zijn stond voor mij gelijk aan met niks of niemand rekening hoeven houden”, vertelt Danira openhartig. Maar dat gevoel is de laatste tijd sterk afgenomen. “Ik denk dat ik op het punt ben dat ik het totaal niet meer erg zou vinden om elk weekend in de zetel door te brengen, zorgend voor een baby”, bedenkt ze zich. “En voor alle duidelijkheid: het is mijn grootste wens om dat te doen met mijn partner.”

Vuurwerk

Het zit duidelijk goed tussen Danira en Ward. “Hij brengt enorm veel rust in mijn leven”, knikt de presentatrice. “Door met hem samen te zijn, heb ik geleerd dat een relatie heel leuk is als ze vrij is van drama. Als je een soort safe space met elkaar deelt, en één team vormt, en alles aan elkaar kwijt kan. Dat voel ik heel erg bij hem”, besluit ze. “Er is vuurwerk en het knettert in het liefdevolle, niet in het conflict. Ik wil me gewoon kapotamuseren met mijn lief en voelen dat we er voor elkaar zijn. Als je dat, die vorm van liefde, kan vinden, is dat iets heel moois”, glundert Danira.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws