Danira Boukhriss Terkessidis onthult meer details over haar zwangerschap: "Dan ben ik uitgerekend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Danira Boukhriss Terkessidis onthult meer details over haar zwangerschap: "Dan ben ik uitgerekend"

Danira Boukhriss Terkessidis onthult meer details over haar zwangerschap: "Dan ben ik uitgerekend"

Danira Boukhriss Terkessidis (33) en Ward Kerremans (35) zijn verwachting van hun eerste kindje samen. In de podcast 'Sandermans zaken' met Sander Gillis vertelde ze nu openhartig over haar zwangerschap.

"Voor één keer geen foodbaby … maar wel Baby Boukhriss Kerremans die eraan komt." Met die woorden maakte Danira Boukhriss op zondag 26 november bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Ward Kerremans. Ze deelde daarbij ook een foto van haar bolle buik.

In de VRT-podcast 'Sandermans zaken' praatte ze ook openhartig over haar zwangerschap. "Ik vind het zelf ook raar", vertelde ze aan Sander Gillis. "Soms denk ik echt: ah ja, er zit nu een baby in mij. Ik vergeet dat daar een baby zit. Vergeten niet, maar dat ik die mee heb. Ik ben echt nooit alleen."

20 weken

De presentatrice onthulde ook al voor wanneer ze uitgerekend is. "Ik ben nu 20 weken, dus ik ben in de helft. Voor begin april ben ik uitgerekend", aldus Danira. Het geslacht verklapte ze daarentegen nog niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws