Dana Winner ondergaat opvallende ingreep: "Maar ik doe dit helaas niet om esthetische redenen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dana Winner ondergaat opvallende ingreep: "Maar ik doe dit helaas niet om esthetische redenen"

Dana Winner ondergaat opvallende ingreep: "Maar ik doe dit helaas niet om esthetische redenen"

Leeftijd lijkt geen vat te hebben op Dana Winner. Maar de 58-jarige zangeres maakt er geen geheim van: ze is een fervent botoxgebruiker. Al doet ze dat helaas niet om er jonger uit te zien. De ingreep blijkt broodnodig.

Op haar 58ste brengt Dana Winner nog steeds al haar dagen op het podium door. Met haar zomersingle ‘Weer bij mij’, de opnames van enkele nieuwe videoclips en optredens doorheen heel Vlaanderen heeft de zangeres een drukke zomer achter de rug. Stoppen met zingen zit er nog niet meteen in. Meer nog, de zangeres wil opnieuw op tour in Zuid-Afrika!

Met het ouder worden heeft Dana naar eigen zeggen totaal geen moeite. En toch biecht ze eerlijk op dat ze er - net zoals heel wat collega-artiesten trouwens - niet voor terugdeinst om botox te gebruiken. “Maar niet per se voor esthetische redenen”, onthult de zangeres in Het Laatste Nieuws. Dana gebruikt botox namelijk tegen haar zware migraine.

Noodzakelijk

“Ik kan je zeggen: dat is met je hoofd tegen de muren bonzen”, klinkt het bij Dana. “De botox heeft me enorm geholpen! En dat het helpt tegen veroudering, is meegenomen. Maar ik zou het niet laten injecteren, moest het niet nodig zijn”, besluit de zangeres.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws