Conner Rousseau doorbreekt stilte en reageert opvallend op onderzoek naar "racistische uitspraken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Conner Rousseau doorbreekt stilte en reageert opvallend op onderzoek naar "racistische uitspraken"

Conner Rousseau doorbreekt stilte en reageert opvallend op onderzoek naar "racistische uitspraken"

Conner Rousseau ligt opnieuw zwaar onder vuur. Het parket heeft namelijk een onderzoek geopend naar de Vooruit-voorzitter wegens “racistische en xenofobe uitspraken”. De politicus zwijgt niet langer en heeft intussen gereageerd op het incident.

Eerder liepen nog drie onderzoeken naar Conner Rousseau wegens ongepast gedrag. Die klachten zijn nog maar net geseponeerd, of de politicus heeft al opnieuw een onderzoek aan zijn been. Na de Vredesfeesten in zijn thuisstad Sint-Niklaas zou de politicus enkele “racistische en xenofobe uitspraken” hebben gedaan tijdens een verhitte discussie met enkele agenten.

Conner Rousseau liet intussen voor het eerst van zich horen, maar komt verrassend uit de hoek. “Ik ben officieel niet op de hoogte gebracht dat het parket dit onderzoekt”, reageert hij in Het Nieuwsblad. De politicus bevestigt dat hij die avond op café is geweest in Sint-Niklaas en daar met verschillende politieagenten heeft gesproken. “Ik had te veel gedronken, maar in mijn herinnering was de teneur van die gesprekken eerder grappend en vriendschappelijk”, denkt Conner erover.

Stomverbaasd

“Ik weet niet meer wat er allemaal exact gezegd is, maar wat er over geschreven wordt verbaast mij heel sterk. Ik hoop dan ook dat het parket mij snel uitnodigt zodat ik snel duidelijkheid krijg over wat er precies aan de hand is”, aldus de Vooruit-voorzitter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws