Comédienne en 'Exen'-actrice Serine Ayari in de wolken nadat ze prachtig nieuws verneemt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Comédienne en 'Exen'-actrice Serine Ayari in de wolken nadat ze prachtig nieuws verneemt

Comédienne en 'Exen'-actrice Serine Ayari in de wolken nadat ze prachtig nieuws verneemt

Sinds dinsdagavond kunnen we Serine Ayari, die vooral bekend is als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, als actrice bewonderen in ‘Exen’ op VTM. Daar krijgt de comédienne nu schitterend nieuws over te horen.

‘Exen’ vertelt het liefdesverhaal van Gilles (Bart Hollanders) en Yasmine (Serine Ayari) dat op het spel wordt gezet nadat Gilles een cruciale fout maakt en ‘per ongeluk’ enkele exen uitnodigt op hun trouwfeest. “Indien u vindt dat dat allemaal een beetje voorspelbaar klinkt: in z’n uitwerking is de VTM-serie, die ook te bekijken is op Streamz, behoorlijk verfrissend”, schrijft Het Laatste Nieuws. “De makers tackelen bijvoorbeeld enkele vooroordelen rond relaties, gender en afkomst zonder dat er al te veel nadruk op gelegd wordt.”

Zo was het voor Serine, die Tunesische roots heeft, naar eigen zeggen eens een verademing om in deze reeks een succesvolle wetsdokter te spelen, in plaats van pakweg de vriendin van een terrorist. “Ook de romance tussen nevenpersonages Ruth (Ella-June Henrard) en Luca (William Boeva) is pakkend, en bovendien een vorm van inclusie die je bijzonder weinig ziet in Vlaamse fictie”, prijst de krant.

Naturel en charisma

Niets dan goeie woorden dus. Maar vooral Serine Ayari mag de complimenten in ontvangst nemen. “Dat ‘Exen’ meer is dan een middelmatige romcom-sitcom komt ook door de onweerstaanbare chemie tussen Bart Hollanders en Serine Ayari. Die laatste is vooral bekend als jurylid in 'De Slimste Mens', en bewijst nu dat ze eveneens goed kan acteren”, luidt het in de recensie. Met haar naturel en charisma trekt ze volgens hen alle aandacht naar zich toe. “Gelukkig is — in tegenstelling tot de meeste exen — de gelijknamige fictiereeks allesbehalve 'shitty’”, besluit de krant.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws