Christoff onthult plots groot nieuws over hem en zijn ex-verloofde Ritchie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff onthult plots groot nieuws over hem en zijn ex-verloofde Ritchie

Christoff onthult plots groot nieuws over hem en zijn ex-verloofde Ritchie

In mei 2021 kondigden Christoff en zijn verloofde Ritchie hun relatiebreuk aan. Helaas ging de zanger daarna door een zeer moeilijke periode. Maar inmiddels gaat het beter met hem en is Ritchie zelfs al een tijdje zijn roadmanager. Bij HLN.be onthult hij nu hoe of het ooit nog goedkomt tussen hen.

Christoff ging een lange tijd door een gitzwarte periode. Maar inmiddels gaat het opnieuw beter met de zanger. Al zal hij voor het tweede jaar op rij als vrijgezel aanschuiven aan de kerstdis.

"Ik zou het niet anders willen, want mezelf weer in de schoonfamilie gaan voorstellen als het nieuwe lief van? En dan tientallen keren diezelfde vraag krijgen van: 'Aaah, bent gij die zanger?' Oh my god, ik heb daar écht geen goesting in", vertelt Christoff bij HLN.be.

Samen naar het rusthuis

Zo is Christoff blij met hoe zijn relatie nu is met Ritchie, die als roadmanager voor hem werkt. "Ritchie is en blijft mijn zielsverwant, mijn veilige haven. Onvoorwaardelijk is hij daar, en ik voor hem. Hij werkt nu voor mij, en op vrije momenten doen we dingen samen. Da’s leuk, maar we zijn geen koppel en hebben dus ook geen verantwoording aan elkaar af te leggen", legt Christoff uit.

"Ritchie mag van mij zelfs iemand leren kennen en een lief hebben, ik gun hem alle geluk", gaat hij verder. "Hij moet me alleen beloven dat hij in mijn leven blijft. En wie weet vinden wij elkaar ooit wel terug op liefdesvlak, dat kan. En dan gaan we samen naar het rusthuis", lacht hij.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws