Christoff en ex-verloofde Ritchie komen plots met heuglijk nieuws samen: "Benieuwd wat de toekomst brengt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff en ex-verloofde Ritchie komen plots met heuglijk nieuws samen: "Benieuwd wat de toekomst brengt"

Christoff en ex-verloofde Ritchie komen plots met heuglijk nieuws samen: "Benieuwd wat de toekomst brengt"

Het zijn spannende tijden voor Christoff. Afgelopen weekend trapte de zanger zijn concertreeks ‘Christoff zingt Tura’ af en vrijdag verschijnt ‘Dit ben ik’, zijn eerste plaat in zeven jaar tijd. Maar ook op het vlak van de liefde gaat zijn hart weer sneller slaan.

Twee jaar geleden gingen Christoff en zijn toenmalige vriend Ritchie uit elkaar. Het koppeltje was maar liefst drie jaar verloofd. Maar door corona moesten ze hun huwelijk steeds uitstellen en onder andere de vele lockdowns hebben hun relatie parten gespeeld. Maar nu lijkt het opnieuw koek en ei.

Met ‘Dit ben ik’ brengt Christoff vrijdag een van zijn persoonlijkste werken tot nu toe uit. Met nummers als ‘Hier wil ik zijn’ en zeker ‘Terug bij mij’ wordt ook meteen duidelijk voor de luisteraar: het zit weer goed tussen hem en Ritchie. “Ik had verwacht dat die vraag zou komen. Maar inderdaad, het gaat goed tussen Ritchie en mij”, grijnst de schlagerzanger in Dag Allemaal.

Geen betere gezel

“We zijn weer veel bij elkaar, maar we zijn niet samen. Ach, ik wil niet op de zaken vooruitlopen”, bedenkt hij zich. “Wat de toekomst brengt voor Ritchie en mij, dat weten we niet.” Wij hopen alvast dat het deze keer wel mag lukken. Ritchie maakt als roadmanager bovendien ook deel uit van Christoff team. “En ik kan me geen betere gezel wensen, da's wel tof”, glimlacht de zanger. “Sinds enkele maanden heb ik het gevoel: nu zijn we er.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws