Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' moet afscheid nemen van papa: "Het verdict viel pas 7 dagen geleden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' moet afscheid nemen van papa: "Het verdict viel pas 7 dagen geleden"

Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' moet afscheid nemen van papa: "Het verdict viel pas 7 dagen geleden"

Slecht nieuws uit het ‘De Verraders’ kamp. Charlotte Van Brabander (33) is helaas haar papa verloren. Dat laat de pokerspeelster weten op Instagram.

Charlotte Van Brabander moest afgelopen weekend haar papa afgeven. Amper een week geleden kreeg haar vader de diagnose kanker. “Je was bang om te gaan. Je had het verdict zo lang mogelijk uitgesteld, maar de pijn was niet meer te negeren”, schrijft de pokerkampioene op Instagram. “Spreken deden we niet meer. De man van weinig woorden kon amper nog typen... Je was op. Ik ben blij dat ik nog heb kunnen zeggen dat je mijn favoriet bent. Jij blijft mijn hart rocken.”

Met enkele prachtige foto’s en al even mooie woorden neemt Charlotte, die momenteel als een van de verraders te zien is in het gelijknamige programma op VTM, uitgebreid afscheid van “de goeie mens” die haar papa was. Wij wensen haar in ieder geval veel goede moed toe!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws