Charlotte uit 'De Verraders' grijpt naar de keel met wondermooie beelden van dochtertje: "Mijn troost in tijden van verdriet" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Charlotte uit 'De Verraders' grijpt naar de keel met wondermooie beelden van dochtertje: "Mijn troost in tijden van verdriet"

Charlotte uit 'De Verraders' grijpt naar de keel met wondermooie beelden van dochtertje: "Mijn troost in tijden van verdriet"

Het zijn bijzondere moeilijke dagen voor Charlotte Van Brabander (33). De pokerkampioene, die momenteel te zien is als een van de verraders in het gelijknamige VTM-programma, is nog maar net haar papa verloren. Gelukkig weet dochtertje Billie-June haar mama op te fleuren.

Charlotte Van Brabander moest afgelopen weekend helaas afscheid nemen van haar papa, nadat hij amper een week ervoor de diagnose kanker kreeg. “Je was bang om te gaan. Je had het verdict zo lang mogelijk uitgesteld, maar de pijn was niet meer te negeren”, schreef de pokerspeelster op Instagram. “Spreken deden we niet meer. De man van weinig woorden kon amper nog typen... Je was op. Ik ben blij dat ik nog heb kunnen zeggen dat je mijn favoriet bent. Jij blijft mijn hart rocken”, pende ze nog enkele mooie woorden neer.

Gelukkig kan Charlotte zich in moeilijke tijden als deze steeds optrekken aan haar gezinnetje: haar partner en hun dochtertje Billie-June, dat ze in augustus mochten verwelkomen. “In tijden van verdriet vergeet ik niet wat voor wonder jij bent”, schrijft de ‘verrader’ emotioneel bij een hartverwarmende video van haar kleine oogappel. Daarbij horen we toepasselijk de liedjestekst “this has got to be the good life”.

“Veel sterkte”, “Je hartendiefje zal je helpen met je verdriet”, “Dikke, warme knuffels” en “Je staat er niet alleen voor”, steken Charlottes volgers haar een hart onder de riem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws