Celine Van Ouytsel onthult: "Daarom droeg ik altijd handschoenen in 'De Verraders'" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Celine Van Ouytsel onthult: "Daarom droeg ik altijd handschoenen in 'De Verraders'"

Celine Van Ouytsel onthult: "Daarom droeg ik altijd handschoenen in 'De Verraders'"

Celine Van Ouytsel verscheen in 'De Verraders' meerdere keren met handschoenen. Bij HLN.be legt de voormalige Miss België nu ook uit waarom ze die draagt.

Celine Van Ouytsel was een van de sterkste bondgenoten in 'De Verraders'. De ex-Miss België offerde zelfs haar leven op zodat de bondgenoten wisten dat ze op het verkeerde spoor zaten. Zo werd Celine enkele weken geleden verbannen.

Maar wat nog opviel, is dat Celine vaak handschoenen droeg. Online begonnen mensen al te speculeren of de voormalige miss kampte met een huidaandoening, maar dat weerlegt de blondine in bij HLN.be.

"Hij is de schuldige"

"Ik vond het gewoon mooie handschoenen die bij m’n outfits passen", klinkt het. "Ik had ook nog andere outfits bij zonder die bijpassende handschoentjes, maar het was Bert Haelvoet (die ook een bondgenoot was ‘De Verraders’, red.) die opmerkte dat ik ze aanhad en tegen me zei dat hij ze mooi vond. Hij vroeg dan aan mij om de volgende dag een ander kleurtje aan te doen", aldus Celine. "Eigenlijk is het dus allemaal Bert zijn schuld", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws