Cath Luyten maakt zich sombere bedenking over nakende huwelijk: "Misschien dat ik het daarom onbewust uitstel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Cath Luyten maakt zich sombere bedenking over nakende huwelijk: "Misschien dat ik het daarom onbewust uitstel"

Cath Luyten maakt zich sombere bedenking over nakende huwelijk: "Misschien dat ik het daarom onbewust uitstel"

Cath Luyten en haar vriend Eshref leven al een tijdje op een roze wolk. Twee jaar geleden werden ze trotse ouders van hun zoontje Jools en sinds vorige zijn ze verloofd. Mooie tijden dus! Al is er van een bruiloft nog steeds geen sprake.

Cath Luyten en haar vriend Eshref Reybrouck zijn intussen al meer dan een jaar verloofd. Maar wanneer ze elkaar precies hun jawoord zullen geven, staat nog steeds niet vast. “Veel vrienden vragen ernaar, want ze willen hun vakantie vastleggen. Maar hoe meer ze het vragen, hoe langer ik wacht”, lacht de presentatrice in Story.

“Toch gaat er geen week voorbij of Eshref en ik hebben het over. De ideeën zijn er ook al. Alleen wil ik eerst alles eens gezien hebben voor ik beslis”, legt Cath uit. “Je trouwt voor het leven, daar gaan we toch voor, dus het moet top zijn”, denkt ze erover. “Maar al die opties checken: dat is onbegonnen werk.” En de presentatrice wil ook geen jaren meer wachten.

Wat komt er hierna?

“Nee, Eshref en ik hebben altijd gezegd dat we het leuk zouden vinden als Jools de ringen zou kunnen geven, samen met zijn grote broer, dus dat kan binnenkort”, besluit ze. Al vindt Cath verloofd zijn ook fantastisch. “Het is de beste positie waarin je kan zitten. Je weet dat je voor elkaar hebt gekozen, maar staat nog voor de grote dag”, bedenkt de presentatrice zich. “Wat komt er na de trouw? Een kind hebben we al samen. Misschien dat ik het daarom onbewust uitstel”, aldus Cath.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws