Camille Dhont overladen met felicitaties nadat ze prachtig nieuws deelt: "Wauw, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille Dhont overladen met felicitaties nadat ze prachtig nieuws deelt: "Wauw, proficiat!"

Camille Dhont overladen met felicitaties nadat ze prachtig nieuws deelt: "Wauw, proficiat!"

Het gaat hard voor Camille Dhont. Door het immense succes van haar gloednieuwe show in het Sportpaleis mocht ze vorige week zelfs nog een vierde concert aankondigen. En nu heeft de 22-jarige zangeres nog meer heuglijk nieuws te melden voor haar fans.

Begin mei 2024 staat Camille maar liefst vier keer in het Sportpaleis met haar gloednieuwe show 'Magie'. “Het wordt een heel magische show én mijn meest intense ooit. Ik zal meermaals mijn fysieke grenzen verleggen”, vertelde ze daar zopas nog over in Het Laatste Nieuws.

Maar Camille is van veel markten thuis. Zo ontwierp ze ook al meerdere kledingcollecties voor de Belgische modeketen JBC. En nu heeft de zangeres opnieuw een gloednieuwe collectie uit. Dat heuglijke nieuws maakte ze bekend via Instagram.

Superleuke collectie

“Feest- en kerstcollectie vandaag online en morgen in alle winkels!”, schreef ze op zondag 29 oktober op haar Instagrampagina. Haar volgers reageren alvast laaiend enthousiast op het nieuws én de nieuwe collectie. “Wauw!”, “Supermooi!”, “Omg! Je straalt!”, “Megamooie collectie!”, “Zo cute!”, “Zo leuk!”, “Superleuke collectie!”, “Love it!”, “Hoe leuk zijn deze outfits!” en “Echt heel mooi! Proficiat!”, klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws